Duunitori suosittelee
Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Tuotetietovastaava, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työllistää itsesi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaasi? Nyt siihen olisi loistava tilaisuus, ota nopeasti yhteyttä. Myydään sähköurakointi ja lämpöpumppu-alan yrityksen koko osakekanta. Yritys toimii pääsääntöisesti Turun talous-alueella. Yrityksen päätoimiala on sähköurakointi ja lämpöpumppu-alan asennus, huolto ja korjaus. Lämpöpumppu-alaan kuuluvat, ilma-lämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä maalämpöpumput. Yrityksellä on useita alihankinta sopimuksia koskien lämpöpumppujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Turku yrittäjä Turku maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö- ja lämpöpumppualan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.01.2017. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus