Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haluatko työllistää itsesi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaasi? Nyt siihen olisi loistava tilaisuus, ota nopeasti yhteyttä.

Myydään sähköurakointi ja lämpöpumppu-alan yrityksen koko osakekanta. Yritys toimii pääsääntöisesti Turun talous-alueella. Yrityksen päätoimiala on sähköurakointi ja lämpöpumppu-alan asennus, huolto ja korjaus. Lämpöpumppu-alaan kuuluvat, ilma-lämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä maalämpöpumput.

Yrityksellä on useita alihankinta sopimuksia koskien lämpöpumppujen asennuksia sekä myös takuuhuolto sopimuksia eri maahantuojien kanssa koskien lämpöpumppujen takuu-huoltoja. Yritys toimii myös eri maahantuojien myyntiverkostona Turun talous-alueella. Yrityksen liikevaihto on ollut vuosina 2010-2015 100-230t.€.

Yrityskauppaan kuuluu sopimukset eri toimijoiden kanssa, työkalut, domainit sekä kaikki yrityksen toimintaan vaikuttavat asiat.

Nykyinen yrittäjä auttaa uuden yrittäjän alkuun. Yritys myydään yrittäjän terveydentilan vuoksi.

Lisätiedot yrityksestä, yritys2015@gmail.com

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: yritys2015@gmail.com Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö- ja lämpöpumppualan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa