Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Maintpartner on pohjoismainen teollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalveluja toimittava yritys. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen käytettävyyden vähentämällä tuotannon häiriöitä ja lisäämällä ennustavaa kunnossapitoa. Visiomme on olla Pohjois-Euroopan johtava teollisuuden käyttö- ja kunnossapitoyritys ja paras kumppani tuottavuuden nostamiseen. Henkilöstön määrä Suomessa on noin 1100 ja vuotuinen liikevaihto noin 125 miljoonaa euroa. Yhtiö on osa Maintpartner Groupia. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.fi.

Haemme Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsevaan palveluyksikköömme sähkö- / automaatioinsinööriä.

Olet jo soveltuvan koulutuksesi (teknikko/insinööri/diplomi-insinööri) jälkeen kartuttanut työkokemustasi mielellään teknisissä ja esimiestason haasteissa. Päivittäisessä työssäsi tarvitset kokemusta teollisuuden instrumentoinnin/automaation suunnittelutehtävistä sekä projektinhoidosta.

Eduksesi luemme kokemuksen ohjausjärjestelmistä (esim. Siemens, Metso) ja suunnitteluohjelmista (esim. CADS, Alma) sekä prosessiteollisuuden prosessien, niiden automaatiojärjestelmien, kenttälaitteiden ja materiaalien tuntemusta. Eduksesi katsomme myös esimieskokemuksen sekä englannin/ruotsin kielen taidon.

Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa. Tehtävissä menestyminen edellyttää joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä omalla alalla.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä haastavien projektien parissa, osaavat työkaverit sekä miellyttävän työympäristön ja nykyaikaiset työvälineet.

Hakuaikaa 28.10.2016 saakka, mutta valinta voidaan tehdä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Maintpartner Oy Kokkola Sijainti: 67100 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa 17.10.2016 klo 12-15 palvelupäällikkö Vesa Ahola, p 040 179 4125, vesa-petteri.ahola@maintpartner.com Hakemukset: http://www.maintpartner.fi/fi/toihin-maintpartnerille Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 67100 KOKKOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö-/ automaatioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Maintpartner Oy Kokkola. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola , osoitteessa 67100 KOKKOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa