Banner Nordkalk

Työpaikkakuvaus

Nordkalk on kalkkikivipohjaisten tuotteiden johtava valmistaja Pohjois- Euroopassa. Tarjoamme tuotteita lukuisille teollisuudenaloille kuten sellu- ja paperi- sekä kaivos- ja terästeollisuudelle, rakentamiseen ja kemianteollisuudelle. Yhtiön palveluksessa on 970 henkilöä. Nordkalkin omistaa suomalainen perheyritys Rettig Group. Lue lisää: www.nordkalk.fi 


Nordkalk hakee Lappeenrantaan sähkö- ja automaatioasentajaa entisen toimenhaltijan siirtyessä uusiin tehtäviin. Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluu sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapitoa ja ennakkohuoltoa sekä uusien järjestelmien asennustyötä Ihalaisten tehdasalueella. Työsuhteen alussa henkilö tullaan perehdyttämään ja opastamaan työtehtäviin.

Sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto on edellytys tehtävien menestykselliseen hoitamiseen. Lisäksi edellytämme työkokemusta sähkölaitteistoista, prosessisähköistyksestä, prosessinohjausjärjestelmistä sekä instrumentoinnista. Odotamme, että sinulla on myöhemmin valmius siirtyä keskeytymättömään kolmivuorotyöhön.

Työ on itsenäistä, joten odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta. Toivomme, että sinulla on riittävä englannin kielen taito ja pidät ongelmanratkaisusta.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa kasvavassa ja vakaassa pohjois-eurooppalaisessa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Tommi Penttilä puh. 020 753 7572 tai yksikönpäällikkö Jouni Heinonen puh. 020 753 7585.

Hakuaika tehtävään päättyy 23.10.2016. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen recruitment​@nordkalk.com.

Nordkalk on savuton työpaikka 2017 alkaen.

Työnantaja: Nordkalk Sijainti: Lappeenranta, Suomi Hakemukset: recruitment@nordkalk.com. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Nordkalk Oy Ab Y-tunnus 1796277-5 Toimiala Kalkkikiven, kipsin, liidun ja dolomiitin louhinta Rinnakkaistoiminimet Paraisten Kalkki - Pargas Kalk

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

144 963 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

9 072 000 € 35 %

Henkilöstö

458 -17

Liikevoitto-%

6 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Sähkö-/Automaatioasentaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Nordkalk. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .