Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nordkalk hakee Lappeenrantaan sähkö- ja automaatioasentajaa entisen toimenhaltijan siirtyessä uusiin tehtäviin. Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluu sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapitoa ja ennakkohuoltoa sekä uusien järjestelmien asennustyötä Ihalaisten tehdasalueella. Työsuhteen alussa henkilö tullaan perehdyttämään ja opastamaan työtehtäviin. Sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto on edellytys tehtävien menestykselliseen hoitamiseen. Lisäksi edellytämme työkokemusta sähkölaitteistoista, prosessisähköistyksestä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Imatra sähköalan työt Lappeenranta sähköalan työt Lemi sähköalan työt Luumäki sähköalan työt Ruokolahti sähköalan työt Miehikkälä sähköalan työt Taipalsaari sähkö- ja automaatioalan tehtävät Imatra sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lappeenranta sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lemi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Luumäki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ruokolahti sähkö- ja automaatioalan tehtävät Miehikkälä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Taipalsaari asennus, huolto ja puhtaanapito Imatra asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta asennus, huolto ja puhtaanapito Lemi asennus, huolto ja puhtaanapito Luumäki asennus, huolto ja puhtaanapito Ruokolahti asennus, huolto ja puhtaanapito Miehikkälä asennus, huolto ja puhtaanapito Taipalsaari sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordkalk Oy Ab Y-tunnus 1796277-5 Toimiala Kalkkikiven, kipsin, liidun ja dolomiitin louhinta Rinnakkaistoiminimet Paraisten Kalkki - Pargas Kalk

Tämä työpaikka, Sähkö-/Automaatioasentaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Nordkalk. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus