Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Sähkö- ja Teleurakoinnin Projektipäällikköä JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTEELLE. Hakijalta odotamme myyntihenkisyyttä ja kokemusta itsenäisestä projektin hoidosta, työmaiden sähkösuunnittelusta ja urakkalaskennasta sekä CADS-ohjelman tuntemusta. Dali ja KNX tuntemuksen katsomme hakijalle eduksi. Hakemukset 20.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Yhteydenotot: [email protected] tai p. 0400 546 247 Sähkö-Äijät Oy Palokankaantie 4 40320 Jyväskylä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Jyväskylä hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähkö-Äijät Oy Y-tunnus 1900830-1 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Sähkö-Äijät Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus