Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vakituiseen päivätyöhön Kotipalvelutyöntekijä kotisiivoukseen, toimistosiivoukseen, kotipalveluiden tukipalveluun. Ei vaadita aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta, työnantaja antaa opastuksen työtehtäviin, ajokortti tarvitaan ja oman auton käyttömahdollisuus plussaa. Työkohteet Pirkanmaan alueella. Sujuva suomenkielen puhe- ja kirjoittamisen taito oltava, meidän kautta on myös mahdollista hakeutua oppisopimuskoulutuksiin. Koti Puhtaaksi Oy / Saana 0409633866 saana@kotipuhtaaksi.fi www.kotipuhtaaksi.fi www.facebook.com/kotipuhtaaksi.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sahera Koti Puhtaaksi Oy Y-tunnus 2395527-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Sahera Toimisto Puhtaaksi, Sahera

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sahera Koti Puhtaaksi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa