Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Safrent Oy on henkilöstövuokrausyritys ja hakee kasvavaan joukkoonsa lisää ravintola-alan osaajia. Nyt etsimme: Turkuun ja Naantaliin tarjoilijoita, baaritarjoilijoita sekä baarimestareita. Haemme syys- ja pikkujoulukaudelle ammattitaitoisia tarjoilijoita sekä baaritarjoilijoita. Töitä on tarjolla jo nyt mutta keikkaluonteisesti. Mikäli koet olevasi valmis työskentelemään hektisessä työtahdissa, olet etsimämme henkilö. Edellytämme sinulta: Aiempaa kokemusta tarjoilusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Turku ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Safrent Oy Y-tunnus 2302835-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Safrent Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus