Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työnantaja Safartica Oy on Rovaniemellä ja Ylläksellä toimiva ohjelmapalveluyritys ja yksilöllisten matkapakettien tuottaja. Yrityksemme toiminnan periaatteina ovat palvelujen korkea laatu, joustavuus ja nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin ja muuttuviin olosuhteisiin. Safartica tarjoaa lisäksi majoitusta Ounasvaaran Lakituvilla Rovaniemellä ja Ylläsjärven Tunturihotellissa Ylläksellä. ETSIMME HUIPPUTIIMIIMME MÖKKI-EMÄNTÄÄ/ ISÄNTÄÄ Haemme Rovaniemelle Ounasvaaran Lakituvilla sijaitseviin korkealaatuisiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi matkailualan asiakaspalvelu Rovaniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Rovaniemi matkailualan asiakaspalvelu Rovaniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Rovaniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt matkailualan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Safartica Oy Y-tunnus 1762306-0 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Ylläs Adventures, Lapland Classic, Ylläs Canoe & Kayak Center, Ylläksen melontakeskus, Lapland Winter Classic, Snow & River Adventures of Lapland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mökkiemäntä/isäntä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Safartica Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa