Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Lapin Safareille Rovaniemelle safarivarusteapulaisia. Etsimme ahkeria, oma-aloitteisia ja tunnollisia henkilöitä mukaan osaksi tiimiämme.

Varustevastaavan tehtäviin kuuluvat koti- ja ulkomaalaisten ryhmien kelkkavaatetuksesta huolehtiminen. Autat asiakkaita pukeutumaan asianmukaisesti safareille. Huolehdit asiakastilan siisteydestä ja hyvästä järjestyksestä. Safarien jälkeen vastuullasi on haalareiden, pipojen, sukkien ynnä muiden pesu - ja järjestelytoimet. Työ on olennainen osa safariohjelmien onnistumista.

Kiireisen sesonkityön luonteen vuoksi edellytämme joustavuutta työajoissa sekä paineensietokykyä työn asettamiin vaatimuksiin ja haasteisiin. Pukutiimi koulutetaan tehtäviin ensimmäisten viikkojen aikana. Kommunikointi asiakkaan kanssa tapahtuu pääosin englanniksi.

Eduksi katsotaan muu kielitaito, aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ajokortti.

Työtehtäviin otetaan 10 henkilöä alkaen 14.11., työ jatkuu 15.1. saakka. Noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme myös yrityskohtaisia henkilökuntaetuja.

Web-osoite: http://www.laplandstaff.fi Työnantaja: Lapland Staff Oy Sijainti: Rovaniemi, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016 Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse: info@laplandstaff.fi Hakemukset: http://laplandstaff.likeit.fi/apply/6443161 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi, 96100 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Safarivarustetiimiin 10 henkilöä Rovaniemelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi, 96100 ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa