Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Lapin Safareille Saariselälle pukutilanhoitajaa/aktiviteetti opasta. Etsimme ahkeraa, oma-aloitteista ja tunnollista henkilöä mukaan osaksi tiimiämme.

Pukutilanhoitajan/aktiviteettioppaan tehtäviin kuuluvat koti- ja ulkomaalaisten ryhmien kelkkavaatetuksesta huolehtiminen. Autat asiakkaita pukeutumaan asianmukaisesti safareille. Huolehdit asiakastilan siisteydestä ja hyvästä järjestyksestä. Safarien jälkeen vastuullasi on haalareiden, pipojen, sukkien ynnä muiden pesu - ja järjestelytoimet. Työhön kuuluu myös olennaisena osana päivittäisten safariohjelmien valmistelua ja toteuttamista.

Kiireisen sesonkityön luonteen vuoksi edellytämme joustavuutta työajoissa sekä sopeutumiskykyä ulkotyön asettamiin vaatimuksiin ja haasteisiin.

Eduksi katsotaan muu kielitaito, ajokortti, alalle soveltuva koulutus ja aluetuntemus.

Tiimissä on vielä paikka 1 henkilölle alkaen 21.11. Majoitus järjestetään tarvittaessa yhteismajoituksena. Tarjoamme myös yrityskohtaisia henkilökuntaetuja.

Web-osoite: http://www.laplandstaff.fi Työnantaja: Lapland Staff Oy Sijainti: Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 21.11.2016 Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse: info@laplandstaff.fi Hakemukset: http://laplandstaff.likeit.fi/apply/6421119 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aktiviteettiopas / pukutilanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa