Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme, Lapin safareille, Saariselälle asiakaspalvelutaitoista japania puhuvaa kohdeopasta talvikaudeksi 2016 - 2017.

Opas työskentelee koti- ja ulkomaisten ryhmien opastustehtävissä. Tehtävät koostuvat pääasiallisesti erimittaisten ja sisältöisten moottorikelkkasafareiden valmistelu- ja purkutoimista, retkimuonituksesta, vaatehuollosta sekä muista ohjelmapalvelutehtävistä.

Odotamme hakijalta hyvää peruskuntoa, edellytämme joustavuutta työajoissa, erätaitoja sekä hyvää kykyä kommunikoida niin tiimin, kuin asiakkaidenkin kanssa. Työskentely-ympäristö on kansainvälinen, joten sinulla tulee olla myös hyvä englannin kielen taito. Lisäksi edellytämme hygieniapassia, voimassaolevaa EA2 kurssia sekä ajokorttia.

Eduksi lasketaan alalle soveltuva koulutus tai työkokemus, laajempi ajokorttiluokka sekä aluetuntemus. Koska kyseessä on ulkotyö, on eduksi myös hyvä sopeutumiskyky.

Noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme myös yrityskohtaisia henkilökuntaetuja. Avustamme asumisjärjestelyiden hoitamisessa. Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

Web-osoite: http://www.laplandstaff.fi Työnantaja: Lapland Staff Oy Sijainti: Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, tai sopimuksen mukaan marraskuussa Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse: info@laplandstaff.fi Hakemukset: http://laplandstaff.likeit.fi/apply/6601431 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Japanintaitoinen kohdeopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa