Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme, Lapin safareille, Saariselälle asiakaspalvelutaitoista japania puhuvaa kohdeopasta talvikaudeksi 2016 - 2017. Opas työskentelee koti- ja ulkomaisten ryhmien opastustehtävissä. Tehtävät koostuvat pääasiallisesti erimittaisten ja sisältöisten moottorikelkkasafareiden valmistelu- ja purkutoimista, retkimuonituksesta, vaatehuollosta sekä muista ohjelmapalvelutehtävistä. Odotamme hakijalta hyvää peruskuntoa, edellytämme joustavuutta työajoissa, erätaitoja sekä hyvää kykyä kommunikoida niin tiimin, kuin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Inari matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Japanintaitoinen kohdeopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus