Duunitori suosittelee
Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sadex Oy on alan ykköseksi tähtäävä sadevesijärjestelmiä, talotikkaita ja kattoturvatuotteita tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat kaikki yksittäisistä kuluttajista Suomen suurimpiin rakennusyhtiöihin. Meille on tärkeää, että asiakasta palvellaan hyvällä asenteella alusta loppuun. Vuoden 2015 asiakaskyselyyn vastanneista 99,5 % kertoi suosittelevansa yritystämme tutuilleen. Yritykseemme voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.sadex.fi

Haemme ASENTAJAA tai ASENNUSYRITTÄJÄÄ Pirkkalan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu sadevesijärjestelmien sekä kattoturva- ja tikastuotteiden asennus itsenäisesti.

Edellytämme aikaisempaa asennuskokemusta. Arvostamme etenkin kokemusta juuri näiden tuotteiden asennuksesta, mutta hyödyksi on myös muu kattoasennuskokemus.

Työssä on mahdollisuus omalla tekemisellä vaikuttaa merkittävästi palkkansa tasoon, koska käytössämme on kannustava urakkapalkkajärjestelmä. Muutenkin meillä on kannustava ilmapiiri ja oikeanlainen tekemisen meininki. Meillä on ammattiylpeyttä omaava alan kovin tiimi, josta löytyy hyvin tilaa uudelle tekijälle!

Työhakemukset sähköpostitse.

Web-osoite: http://www.sadex.fi Työnantaja: Sadex Oy Sijainti: Keisarinviitta 18, 33960 PIRKKALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marko Kukkonen, puh. 050 5112 920, marko.kukkonen@sadex.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keisarinviitta 18, 33960 PIRKKALA

Yritystiedot

Toiminimi Sadex Oy Y-tunnus 2254108-6 Toimiala Kattorakenteiden asennus ja kattaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 701 402 € 2701402 %

Liiketoiminnan tulos

260 414 € 260414 %

Henkilöstö

15 15

Liikevoitto-%

10 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sadevesijärjestelmä-/kattoturva-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Sadex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala , osoitteessa Keisarinviitta 18, 33960 PIRKKALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus