Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SÄÄTÖ JA ASENNUS GRAV OY etsii vakituiseen työsuhteeseen RAKENNUSAUTOMAATIO-OSAAJAA Nyt haemme osaavaan ja kasvavaan joukkoomme rakennusautomaatioammattilaista, erilaisten rakennusautomaatioprojektien ohjelmointi- ja käynnistystehtäviin. Hakijoilta edellytämme sähköalan koulutusta ja ajokorttia. Vapaamuotoiset hakemukset 30.10.2016 mennessä ilmoituksen alla oleva painikkeeen kautta tai osoitteella: SÄÄTÖ JA ASENNUS GRAV OY Nuutintie 2 40270 Palokka Puhelintiedusteluihin vastaa Sami ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Säätö ja Asennus Grav Oy Y-tunnus 0950188-0 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusautomaatio-osaaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Säätö ja asennus Grav Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus