Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Säätö ja Asennus Grav Oy on n. 24 vuotta Jyväskylän talousalueella toiminut rakennusautomatiikkaa markkinoiva ja toteuttava yritys.
Henkilömäärämme on tällä hetkellä 8. Vuosiliikevaihtomme on yli miljoona euroa. Edustamamme tuotemerkit ovat HONEYWELL, OUMAN, FIDELIX ja DANFOSS.

Nyt haemme osaavaan ja kasvavaan joukkoomme rakennusautomaatioammattilaista erilaisten rakennusautomaatioprojektien ohjelmointi- sekä käynnistystehtäviin.

Hakijoilta edellytämme sähköalan koulutusta.
B-ajokortti on välttämätön.

Web-osoite: http://www.saatoasennus.com Työnantaja: Säätö ja Asennus Grav Oy Sijainti: Nuutintie 2, 40270 PALOKKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoa: Sami Grav, p. 0400 646 651, sami.grav@saatoasennus.com Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nuutintie 2, 40270 PALOKKA

Yritystiedot

Toiminimi Säätö ja Asennus Grav Oy Y-tunnus 0950188-0 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

919 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

201 000 € -14 %

Liikevoitto-%

22 % -21 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusautomaatio-osaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Säätö ja Asennus Grav Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Nuutintie 2, 40270 PALOKKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa