Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Säätö ja Asennus Grav Oy on n. 24 vuotta Jyväskylän talousalueella toiminut rakennusautomatiikkaa markkinoiva ja toteuttava yritys. Henkilömäärämme on tällä hetkellä 8. Vuosiliikevaihtomme on yli miljoona euroa. Edustamamme tuotemerkit ovat HONEYWELL, OUMAN, FIDELIX ja DANFOSS. Nyt haemme osaavaan ja kasvavaan joukkoomme rakennusautomaatioammattilaista erilaisten rakennusautomaatioprojektien ohjelmointi- sekä käynnistystehtäviin. Hakijoilta edellytämme sähköalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Säätö ja Asennus Grav Oy Y-tunnus 0950188-0 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusautomaatio-osaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Säätö ja Asennus Grav Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus