Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme kokenutta pääkirjanpitäjää vastaamaan yrityskokonaisuuden kirjanpidosta, palkkahallinnosta ja taloudellisesta raportoinnista. Saariselän Kuukkeli Oy ja yrityskokonaisuuteen kuuluvat muut yhtiöt toimivat majoitus-, kahvila-/ravintola- ja kaupanalalla sekä harjoittaa kiinteistöjen vuokraustoimintaa. Yhtiöt sijaitsevat Sodankylässä ja Inarin kunnan alueella Ivalossa, Inarissa ja Saariselällä, jossa sijaitsee yhtiöiden toimisto.
Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluu:
Kirjanpidolliset tehtävät tilinpäätöksineen, verotukseen liittyvät asiat viranomaisraportointeineen, talousraportointi yrityksen sisäiseen käyttöön, liiketoiminnan päätöksenteon tukeminen, palkanmaksun ja palkkahallinnon hoitaminen sekä taloushallintoprosessien ja uusien toimintamallien kehittäminen.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa peruskirjanpidon osaamista, kokemusta tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimisesta, ahkeruutta ja huolellisuutta sekä oma-aloitteellista työskentelyotetta.

Inarin kunta kokonaisuudessaan on merkittävä kansainvälinen ja ympärivuotinen matkailukohde Suomessa. Saariselkä on alueen johtava matkailu- ja hiihtokeskus, Ivalo on alueen kaupallinen ja hallinnollinen keskus ja Inari saamelaiskulttuurin keskus. Ivalossa sijaitsee uusittu, kansainvälinen lentokenttä, josta on päivittäiset yhteydet Helsinkiin läpi vuoden. Kansainvälisiä asiakkaita on puolet kaikista matkailijoista. Kunnan alueelta löytyy monipuolinen palvelutarjonta ja harrastusmahdollisuudet, alueella on hyvä ja turvallista asua.
Asuinpaikka voi sijaita Saariselällä tai Ivalossa, josta on mahdollisuus tarvittaessa liikkua työmatkat yrityksen autolla ja tarvittaessa tarjoamme myös työsuhdeasunnon.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen antero.ylavaara@gmail.com
Tiedustelut Antero Ylävaara 0443636913

Web-osoite: http://www.accommodationkuukkeli.com/fi/ Työnantaja: SAARISELÄN KUUKKELI OY Sijainti: Saariseläntie 1, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antero Ylävaara, Puh: 0443636913, 040 5451349, antero.ylavaara@gmail.com Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saariseläntie 1, 99830 SAARISELKÄ

Yritystiedot

Toiminimi Saariselän Kuukkeli Oy Y-tunnus 1001546-8 Toimiala Valintamyymälät (yli 100 m², enintään 400 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

8 524 000 € 17 %

Liiketoiminnan tulos

956 000 € -27 %

Henkilöstö

25 4

Liikevoitto-%

11 % -39 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääkirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut SAARISELÄN KUUKKELI OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Saariseläntie 1, 99830 SAARISELKÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus