Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Kotimainen perheyritys Saarioinen on helpottanut suomalaisten arkea ja luonut merkittäviä makumuistoja jo 60 vuoden ajan. Tänä päivänä olemme yksi Suomen johtavista ruokataloista noin 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Kangasalan Sahalahdella sijaitsevan Saarioisten kartanon ympärille on kasvanut moderni ruokatalo. Kangasalan lisäksi hyvää ruokaa valmistuu Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1325 saarioislaisen voimin. Yhdessä valmistamme puhtaista raaka-aineista suomalaisten lempiruokia - sekä klassikoita että tulevia uusia suosikkeja.

Haemme Huittisten tehtaan joulusesonkiin

noin 100 tuotantotyöntekijää määräaikaiseen vuorotyöhön

Ensimmäiset työsuhteet alkavat marraskuussa. Pääosin työ painottuu joulukuuhun viikoille 50- 51. Suurin osa työsuhteista päättyy 23.12.2016 mennessä tai viimeistään 5.1.2017. Työ on osittain 3-vuorotyötä, työskentelyä on mahdollisesti myös viikon 50 viikonloppuna. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Edellytämme valituksi tulleilta 18 vuoden ikää.

Järjestämme rekrytointitilaisuuden yhteistyössä Satakunnan TE -toimiston kanssa Huittisten kaupungintalolla (Risto Rytin katu 36, Huittinen: valtuustosali) maanantaina 21.11. kello 13 - 16. Tilaisuuteen ei tule erillistä kutsua. Rekrytointitilaisuus on suunnattu erityisesti niille, jotka eivät ole aiemmin Saarioisilla työskennelleet, myös muiden hakijoiden käynti tilaisuudessa on toivottavaa.

Web-osoite: http://www.saarioinen.fi Työnantaja: Saarioinen Oy Sijainti: Teollisuustie 4, 32700 HUITTINEN Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tehtaanjohtaja Mika Luhtala, mika.luhtala@saarioinen.fi Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teollisuustie 4, 32700 HUITTINEN

Yritystiedot

Toiminimi Saarioinen Oy Y-tunnus 0152895-8 Toimiala Einesten ja valmisruokien valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

253 603 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

173 000 € -95 %

Henkilöstö

1 178 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Saarioinen Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Huittinen , osoitteessa Teollisuustie 4, 32700 HUITTINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa