Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Kotimainen perheyritys Saarioinen on helpottanut suomalaisten arkea ja luonut merkittäviä makumuistoja jo 60 vuoden ajan. Tänä päivänä olemme yksi Suomen johtavista ruokataloista noin 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Kangasalan Sahalahdella sijaitsevan Saarioisten kartanon ympärille on kasvanut moderni ruokatalo. Kangasalan lisäksi hyvää ruokaa valmistuu Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1325 saarioislaisen voimin. Yhdessä valmistamme puhtaista raaka-aineista suomalaisten lempiruokia - sekä klassikoita että tulevia uusia suosikkeja.

Haemme Sahalahteen

Automaatiotekniikan ammattilaista/Automaatioasentajaa

valmisruokatehtaan kunnossapito-organisaatioon. Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mielenkiintoisen työympäristön, työssäsi pääset operoimaan monipuolisen tekniikan parissa.

Tehtävät painottuvat automaatiosovelluksien vianhakuun sekä erilaisiin tuotantoprosessien kehityshankkeisiin. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä automaatioalan koulutusta ja kokemusta teollisuuden ohjausjärjestelmistä, erityisesti ohjelmoitavien logiikoiden ohjelmointiosaamista (PLC, HMI ; Siemens, Omron). Myös väylätekniikan (Profinet, ASi) tuntemus on eduksesi. Tehtävässä kommunikoit suomeksi ja englanniksi sujuvasti niin organisaation sisällä kuin sen ulkopuolelle. Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta sekä joustavaa palveluasennetta.

Web-osoite: http://www.saarioinen.fi Työnantaja: Saarioinen Oy Sijainti: Isoniementie 76, 36420 SAHALAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa kunnossapidon työnjohtaja Mika Hänninen, mika.hanninen@saarioinen.fi. Hakemukset: https://rekry.saarioinen.fi/meprekry Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Isoniementie 76, 36420 SAHALAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Saarioinen Oy Y-tunnus 0152895-8 Toimiala Einesten ja valmisruokien valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

253 603 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

173 000 € -95 %

Henkilöstö

1 178 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiotekniikan ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Saarioinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala , osoitteessa Isoniementie 76, 36420 SAHALAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa