Duunitori suosittelee
Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Permit to Work Engineer

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Integration Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saarijärven kaupunki hakee omassa kodissaan työskentelevää perhepäivähoitajaa keskustaan tai lähialueelle. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys esim. perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta varhaiskasvatustehtävistä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Saarijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saarijärven Kaupunki Y-tunnus 0176975-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Saarijärven kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 43100 - Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus