Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laaja-alaisen erityisopettajan tehtävät kyläkouluilla (koulut sovitaan valitun kanssa myöhemmin). Opv 24 vkt. Virkaan liittyy Saarijärven kaupungin erityisopetuksen koordinoinnin/yhteyshenkilön tehtäviä (1 vkt). Koeaika 4 kk. Saarijärvellä on kaksi kiertävää, koulujen yhteistä erityisopettajaa. Viranhoito vaatii oman auton käyttöä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Saarijärvi opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saarijärven Kaupunki Y-tunnus 0176975-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisopettaja (kiertävä, koulujen yhteinen), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Saarijärven kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus