Duunitori suosittelee
Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laaja-alaisen erityisopettajan tehtävät kyläkouluilla (koulut sovitaan valitun kanssa myöhemmin). Opv 24 vkt. Virkaan liittyy Saarijärven kaupungin erityisopetuksen koordinoinnin/yhteyshenkilön tehtäviä (1 vkt). Koeaika 4 kk. Saarijärvellä on kaksi kiertävää, koulujen yhteistä erityisopettajaa. Viranhoito vaatii oman auton käyttöä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Saarijärvi opettajat, lehtorit, professorit Saarijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saarijärven Kaupunki Y-tunnus 0176975-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisopettaja (kiertävä, koulujen yhteinen), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Saarijärven kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa