Duunitori suosittelee
Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varhaiskasvatuksen erityislastentarhanopettajalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittävää ja joustavaa työotetta. Erityislastentarhanopettaja toimii Sivulan päiväkodissa lapsiryhmässä työparinaan lastentarhanopettaja ja/tai päivähoitaja. Työhön voi sisältyä tarpeen mukaan myös muun henkilökunnan konsultointia tai asiantuntijana toimimista muissa päiväkodin ryhmissä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävän edellyttämä peruskoulutus ja sen lisäksi suoritettu soveltuva erikoiskoulutus tai jatkotutkinto. Asetuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Saarijärvi varhaiskasvatus Saarijärvi opettajat, lehtorit, professorit Saarijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saarijärven Kaupunki Y-tunnus 0176975-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Saarijärven kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 43100 - Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus