Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varhaiskasvatuksen erityislastentarhanopettajalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittävää ja joustavaa työotetta. Erityislastentarhanopettaja toimii Sivulan päiväkodissa lapsiryhmässä työparinaan lastentarhanopettaja ja/tai päivähoitaja. Työhön voi sisältyä tarpeen mukaan myös muun henkilökunnan konsultointia tai asiantuntijana toimimista muissa päiväkodin ryhmissä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävän edellyttämä peruskoulutus ja sen lisäksi suoritettu soveltuva erikoiskoulutus tai jatkotutkinto. Asetuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Saarijärvi varhaiskasvatus Saarijärvi opettajat, lehtorit, professorit Saarijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saarijärven Kaupunki Y-tunnus 0176975-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Saarijärven kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus