Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme henkilöä monipuolisiin toimistotehtäviin Helsingin Konalaan. Työssäsi käsittelet yritysasiakkaiden tilauksia ja kyselyitä sähköpostitse tai puhelimitse ja palvelet noutoasiakkaita. Tehtävänkuvaan kuuluu myös aktiivista myyntityötä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työnkuvaasi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Olet tarkka kirjoittaja ja omaat hyvän äidinkielen kirjallisen taidon, etkä ole puhelinkammoinen. Osaat esiintyä ja puhua ammattimaisesti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tarvitset tehtävässäsi suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen kirjallista taitoa. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät ATK-taidot.

Kaupallisen alan koulutus sekä aiempi kokemus myynti ja asiakaspalvelutehtävistä on ehdoton vaatimus. Vahvaksi lisäeduksi katsotaan teknisen alan tuotteiden tuntemus ja muut kielitaito.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 31.10.2016 mennessä osoitteeseen rekry@sareskoski.com. Kirjoita viestin otsikkoon "Tilausten käsittelijä". Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Sakari Sareskoski, 0500 470 526.

Web-osoite: http://www.sareskoski.com Työnantaja: S. Sareskoski Oy Sijainti: Konalantie 47 B, 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sakari Sareskoski, 0500 470 526, rekry@sareskoski.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Konalantie 47 B, 00390 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi S. Sareskoski Oy Y-tunnus 0654661-0 Toimiala Muiden välituotteiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 030 000 € 37 %

Liiketoiminnan tulos

95 000 € 206 %

Liikevoitto-%

9 % 125 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilausten käsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut S. Sareskoski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Konalantie 47 B, 00390 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa