Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme henkilöä monipuolisiin toimistotehtäviin Helsingin Konalaan. Työssäsi käsittelet yritysasiakkaiden tilauksia ja kyselyitä sähköpostitse tai puhelimitse ja palvelet noutoasiakkaita. Tehtävänkuvaan kuuluu myös aktiivista myyntityötä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työnkuvaasi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Olet tarkka kirjoittaja ja omaat hyvän äidinkielen kirjallisen taidon, etkä ole puhelinkammoinen. Osaat esiintyä ja puhua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki taloushallinto Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät taloushallinto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi S. Sareskoski Oy Y-tunnus 0654661-0 Toimiala Muiden välituotteiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilausten käsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut S. Sareskoski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa