Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja, jossa työskentelee noin 500 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme etuustietojärjestelmät ja muut tietotekniikkapalvelut Kelalle, kansalaisille tarjottavat verkko-palvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarjottavat Kanta-palvelut. Haemme Kanta-palvelujen yksikköön Helsinkiin ryhmäpäällikköä lähiesimiehen ja kehittämispäällikön tehtäviin. Kanta-palvelujen yksikkö tuottaa mm. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Munkkivuori() päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus