Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja, jossa työskentelee noin 500 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme etuustietojärjestelmät ja muut tietotekniikkapalvelut Kelalle, kansalaisille tarjottavat verkko-palvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarjottavat Kanta-palvelut.

Haemme Kanta-palvelujen yksikköön Helsinkiin ryhmäpäällikköä lähiesimiehen ja kehittämispäällikön tehtäviin. Kanta-palvelujen yksikkö tuottaa mm. sähköisen reseptin, Potilastiedon arkiston ja Omakanta-palvelun sekä niihin liittyviä tukipalvelu-ja. Sosiaali- ja terveydenhuollon kansallisten tietojärjestelmien tilaajana ja käyttöönoton koordinoijana toimii Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Vastuullasi oleva tehtäväalue kattaa Sähköisen reseptin, Lääketietokannan, Omakannan sekä tietovarastoinnin ja raportoinnin ICT-järjestelmät tukipalveluineen.

Ryhmäpäällikkö toimii 10 - 20 asiantuntijan esimiehenä. Vastaat ryhmäsi hoitamien tietojärjestelmien ja ICT-palvelujen kehittämisen ja ylläpidon järjestämisestä. Osallistut Kanta-palvelujen toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja seurantaan sekä sisäiseen valvontaan. Lähiesimiehenä huolehdit ryhmäsi henkilöstön rekrytoinnista, tuesta ja osaamisen kehittämisestä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa, ICT-alan kokemusta, hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta sekä kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme sosiaali- ja terveyden-huollon ja palvelujen tuotteistamisen kokemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä uusien kansallisten palvelujen parissa ja ison organisaation monipuolisen tuen tehtäviesi hoitamiseen. Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Marina Lindgren, marina.lindgren@kela.fi tai
p. 020 634 3380 24.10.2016 klo 9-11 ja 25.10.2016 klo 14 - 16.

- viimeinen hakupäivä 31.10.2016
- viitekoodi U0916-394

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat viestin sähköpostiisi.

Web-osoite: http://www.kela.fi Työnantaja: Kela Sijainti: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marina Lindgren, Puh. 020 634 3380 tai marina.lindgren@kela.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa