Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Lasten Tiedekoulu etsii luovia, innostavia ja energisiä lasten kanssa työskentelystä kiinnostuneita henkilöitä vetämään lasten harrastusryhmiä iltaisin. Toivomme hakijalta kiinnostusta tiede- ja teknologiakasvatukseen sekä tutkivaa ja innostavaa työskentelyotetta. Koulutustaustasi voi olla luonnontieteellinen, tekninen tai kasvatustieteellinen, pääasia on asenne ja lähestymistapa asioihin. Pyrimme kannustamaan lapsia luovuuteen, annamme lasten keksiä itse - ryhmänvetäjältä tämä vaatii epävarmuuden sietokykyä ja heittäytymiskykyä uusiin tilanteisiin. Viihdyt lasten kanssa sekä olet itse kiinnostunut asioista tai harrastat asioita, joita opetat. Toimintamme on hyvin lapsilähtöistä ja toiminnallista. Pedagogisesta koulutuksesta on työssä hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys. Alkeisryhmien vetäjältä toivomme kiinnostusta aiheeseen ja/tai harrastuneisuutta aiheen parissa. Jatkoryhmien parissa osaamista vaaditaan enemmän joko ohjelmoinnista, robotiikasta, mekaniikasta tai luonnontieteistä.

Tyypillisesti harrastusryhmiä on iltaisin klo 17-20 välisenä aikana ja työtä 1-3 iltana viikossa sopimuksen mukaan. Miniryhmissä lapset ovat 4-6-vuotiaita ja muissa ryhmissä on pääasiassa kouluikäisiä lapsia. Ryhmäkoot vaihtelevat 6-10 lapsen välillä.

Etsimme kevääksi 2017 ryhmien vetäjiä seuraaville paikkakunnille:
Pääkaupunkiseutu: Kivikko, Mannerheimintie, Pitäjänmäki, Järvenpää, Vihti, Espoo
Tampereen seutu: Nokia / Tampere
Turku: Nummi, keskusta, Hirvensalo, Nousiainen

Voit itse toivoa työtä jossakin tietyssä toimipisteessä tai sitten voit tehdä tunteja useammassa toimipisteessä sopimuksen mukaan.

Uusille ryhmänvetäjille järjestetään koulutus+perehdytys marras-joulukuun 2016 aikana.

Työnantaja: Suomen Tiedekoulu Työajat: iltatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Maria Leivo / toimitusjohtaja, Suomen Tiedekoulu Oy 040 5235144 maria.leivo@tiedekoulu.fi Hakemukset: Lähetä hakemus ja cv: maria.leivo@tiedekoulu.fi Aloitamme haastattelut heti haun avauduttua ja täytämme paikat sitä mukaa kun löydämme sopivia henkilöitä työhön. Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmänvetäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Tiedekoulu. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa