Duunitori suosittelee
Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fresh Fitness avaa uuden kuntosalin Espoon Suomenojalle 7.11.2016. Etsimme ryhmäliikuntaohjaajia uudelle salille. Ryhmäliikuntatuntimme ovat Les Mills konseptitunteja. Etsimme henkilöitä, joilla on koulutus ja kokemus Les Mills tuntien ohjaamisesta. Erityisesti etsimme BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE ja CXWORX ohjaajia. Mikäli olet kokenut ryhmäliikuntaohjaaja, sinun on mahdollista kouluttautua kauttamme Les Mills ohjaajaksi. Odotamme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Espoo liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäliikuntaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fresh Fitness Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus