Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme suunnitteluyksikköömme Peräseinäjoelle KOKENUTTA RAKENNESUUNNITTELIJAA Sinulla on rakennus- tai konetekniikan insinöörin tai DI:n tutkinto ja kokemusta teräs/betonirakenteiden suunnittelusta. Sinulta löytyy halua löytää aina kuhunkin kohteeseen paras mahdollinen runkoratkaisu huomioiden aikataulu ja kokonaiskustannukset. Kykenet sovittamaan eri rakenteet ja materiaalit yhteen, jotta lopputuloksena on turvallinen, toimiva ja näyttävä rakenne. Sinulla on jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Seinäjoki rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ruukki Construction Oy Y-tunnus 2389450-2 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ruukki Construction Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus