Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uutta yrittäjää kannattavaan leipomoyritykseen Kaavin keskustassa tuoteoikeuksineen, leipomokoneineen ja -laitteineen. Liikevaihto 450-500 t€ vuodessa. Rakennus omalla 1250 m/2 tontilla, lisärakennusoikeutta n. 400 m/2. Kauppakylä Kaavista ja Kaavin kunnasta lisätietoja antaa kunnanjohtaja Ari Sopanen p. 0400 673351....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kaavi yrittäjä Kaavi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kaavi maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ruukin Leipomo Avoinyhtiö Y-tunnus 2021167-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri/yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Ruukin Leipomo Avoinyhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kaavi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus