Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rusko - Suomen paras kunta - hakee kunnanjohtajaa. Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Valittavan eduksi luetaan johtamiskokemus sekä käytännön kokemus kunnallishallinnosta ja -taloudesta. Arvostamme yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kunnanjohtajan virka täytetään 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Rusko johtajapositiot Rusko kunta-alan työpaikat Rusko johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kunta-alan työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ruskon kunta Y-tunnus 0204524-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Ruskon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rusko . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus