Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Hollolan betoniputkia ja-kaivoja valmistavaan yksikköömme Suunnittelutaitoista MYYNTI- INSINÖÖRIÄ Tehtäviisi kuuluu kunnallisteknisten projektien läpivienti, sekä suunnittelijamyynti. Laadit tarvittaessa suunnitelmia asiakaskohteisiimme, joten odotamme sinulta CAD- osaamista. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on, että pystyt sujuvasti ja uskottavasti keskustelemaan asiakkaidemme ja sidosryhmien kanssa. Lopullinen tehtäväsi tulee määräytymään osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Odotamme sinulta tehtävään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Hollola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hollola rakennussuunnittelu Hollola rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ruskon Betoni Oy Y-tunnus 0522660-7 Toimiala Valmisbetonin valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Ruskon Betoni Oy, Oulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15880 - Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus