Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme Hollolan betoniputkia ja-kaivoja valmistavaan yksikköömme

Suunnittelutaitoista MYYNTI- INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu kunnallisteknisten projektien läpivienti, sekä suunnittelijamyynti. Laadit tarvittaessa suunnitelmia asiakaskohteisiimme, joten odotamme sinulta CAD- osaamista. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on, että pystyt sujuvasti ja uskottavasti keskustelemaan asiakkaidemme ja sidosryhmien kanssa. Lopullinen tehtäväsi tulee määräytymään osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa Ins / DI tutkintoa, ATK- taitoja sekä mielellään kokemusta kunnallistekniikasta tai infrasuunnittelusta. Lisäksi tehtävään valitulta edellytämme oma- aloitteisuutta, sosiaalisia taitoja sekä kykyä ajatella asioita uudella tavalla.
Tarjoamme vakituisen työn kasvavassa ja kehittyvässä liiketoimintayksikössä, sekä vakaassa perheyrityksessä. Lisäksi tarjoamme osaamiseesi ja työpanokseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan, sekä edut.
Työskentelypaikkasi tulee olemaan Hollolassa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä osoitteeseen arto.pesonen@ruskonbetoni.fi.

Työnantaja: Ruskon Betoni Oy, Oulu Sijainti: 15880 HOLLOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arto Pesonen, 020 7933 500, arto.pesonen@ruskonbetoni.fi Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä osoitteeseen arto.pesonen@ruskonbetoni.fi. Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15880 HOLLOLA

Yritystiedot

Toiminimi Ruskon Betoni Oy Y-tunnus 0522660-7 Toimiala Valmisbetonin valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

45 363 878 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

-1 537 582 € -536 %

Henkilöstö

102 -1

Liikevoitto-%

-3 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Ruskon Betoni Oy, Oulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15880 - Hollola , osoitteessa 15880 HOLLOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa