Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Hollolan betoniputkia ja-kaivoja valmistavaan yksikköömme Suunnittelutaitoista MYYNTI- INSINÖÖRIÄ Tehtäviisi kuuluu kunnallisteknisten projektien läpivienti, sekä suunnittelijamyynti. Laadit tarvittaessa suunnitelmia asiakaskohteisiimme, joten odotamme sinulta CAD- osaamista. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on, että pystyt sujuvasti ja uskottavasti keskustelemaan asiakkaidemme ja sidosryhmien kanssa. Lopullinen tehtäväsi tulee määräytymään osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Odotamme sinulta tehtävään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Hollola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hollola rakennussuunnittelu Hollola rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ruskon Betoni Oy Y-tunnus 0522660-7 Toimiala Valmisbetonin valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Ruskon Betoni Oy, Oulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15880 - Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa