Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Banner Experis / ManpowerGroup

Työpaikkakuvaus

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme Espooseen ruotsinkielentaitoista Help Desk -henkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Onko sinulla jo kokemusta IT-alan tehtävistä tai IT-alan peruskoulutus tai vastaava tutkinto? Ovatko tietokoneiden laite- ja käyttöjärjestelmäympäristöt sekä -ohjelmistot sinulle tuttuja? Oletko työotteeltasi aktiivinen asiakaspalvelija ja energinen asioiden sekä tehtävien toteuttaja? Mikäli vastasi kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtäviisi kuuluu käyttäjien opastus, tukipyyntöjen ratkaisu puhelimitse ja etähallinnan avulla sekä käyttäjätunnuksiin, ohjelmistoihin ja oheislaitteisiin liittyvä ongelmanratkaisu. Viikottainen työaika on 37,5 h.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Sopivaa koulutusta (esim. it-tradenomi tai datanomi)
- Sujuvaa sekä suullista että kirjallista ruotsin- sekä suomenkielentaitoa
- Hyviä kommunnikointitaitoja sekä sosiaalista luonnetta
- Palveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta
- Ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä pitää monia lankoja käsissä yhtä aikaa
- Ymmärrystä Windows ja Office-tuotteista

Aiempi kokemus it-tuen tehtävistä on eduksi.

Tarjoamme motivoituneelle ja oppimiskykyiselle henkilölle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaisena.

Kiinnostuitko? Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:llä klikkaamalla Hae -painiketta kyseisen tehtävän kohdalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Petteri Paassola 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com

Web-osoite: http://www.experis.fi Työnantaja: Experis / ManpowerGroup Sijainti: 02100 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: Seniorikonsultti Petteri Paassola 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com Hakemukset: http://www.experis.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02100 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Help Desk-henkilö (ruotsinkielentaitoinen), on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Experis / ManpowerGroup. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo , osoitteessa 02100 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa