Duunitori suosittelee
Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Permit to Work Engineer

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uplus Yksityisopetus on koulutuspalveluita tarjoava yritys, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä pääsemään tavoitteisiinsa. Tarjoamme yksityisopetusta kaikissa oppiaineissa, opetamme opiskelutekniikkaa ja motivoimme kaikenikäisiä oppilaitamme kohti parempia tuloksia. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.uplus.fi Nyt etsimme tiimiimme innostavaa tutoria opettamaan ruotsia pääasiassa lukioikäisille oppilaille. Tavoitteena on vahvistaa oppilaan itseluottamusta ja kohentaa hänen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Helsinki kielenopettajat Helsinki opettajat, lehtorit, professorit kielenopettajat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruotsin kielen opettaja/tuutori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Uplus Yksityisopetus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus