Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Uplus Yksityisopetus on koulutuspalveluita tarjoava yritys, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä pääsemään tavoitteisiinsa. Tarjoamme yksityisopetusta kaikissa oppiaineissa, opetamme opiskelutekniikkaa ja motivoimme kaikenikäisiä oppilaitamme kohti parempia tuloksia. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.uplus.fi

Nyt etsimme tiimiimme innostavaa tutoria opettamaan ruotsia pääasiassa lukioikäisille oppilaille. Tavoitteena on vahvistaa oppilaan itseluottamusta ja kohentaa hänen kielellistä osaamistaan. Aiempi kokemus opetustyöstä tai yksityisopetuksen antamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on itsevarma ote opettamiseen, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu auttaa toista kehittymään. Oppitunnit pidetään lähtökohtaisesti asiakkaan kotona, mutta erikseen sovittaessa niitä voidaan pitää myös esim. tuutorin kotona. Valmius liikkua ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ on joustavaa ja sijoittuu yleensä iltapäivään tai iltaan, joten se sopii hyvin lisätyöksi esimerkiksi opintojen oheen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan tuomaan oma erityisosaamisesi tiimiimme. Henkilökohtaisen hakemuksen ja ansioluettelosi voit lähettää pdf-muodossa osoitteeseen info@uplus.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan löydyttyä, joten kannattaa laittaa hakemus jo tänään. Muista kertoa hakemuksessasi mikäli osaat opettaa myös muita aineita.

Web-osoite: http://www.uplus.fi Työnantaja: Uplus Yksityisopetus Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Wulff Joel, info@uplus.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruotsin kielen opettaja/tuutori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Uplus Yksityisopetus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa