Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Rukakeskus Oy:lle hiihtokeskustyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2016 - 2017. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelutyö vuokraamoissa ja lipunmyynnissä. Työhösi sisältyy ulko- ja sisätöitä (mm. siivous, lumityöt, hissivalvonta) aamu-/iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvällä asenteella varustettu, jolla on halu oppia hiihtokeskusalan töitä. Odotamme sinulta: -Hyvää asiakaspalvelutaitoa -Oma-aloitteisuutta ja positiivista palveluasennetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut matkailualan tehtävät Kuusamo matkailualan asiakaspalvelu Kuusamo muut matkailualan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rukakeskus Oy Y-tunnus 1886917-7 Toimiala Urheiluseurojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hiihtokeskustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Rukakeskus Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus