Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme ERÄOPPAITA Ruka Safaris Oy on vuonna 1988 perustettu perheyhtiö Kuusamon Rukalla. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia majoitus-, ohjelma- ja ravintolapalveluita. Tällä hetkellä asiakkaistamme 80 % on kansainvälisiä. Haemme tiimiimme ammattitaitoisia eräoppaita toteuttamaan luontoelämyksiä Ruka - Kuusamo alueella. Odotamme hakijalta: - Alan koulutusta - EA 2 - B -ajokortti (muu ajotaito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Helsinki matkailualan asiakaspalvelu Helsinki ympäristöalan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ruka Safaris Oy Y-tunnus 0721383-4 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Ohjelmapalvelutalo Vanha Karhu, Majatalo Ruka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ruka Safaris Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus