Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HOTELLI RAVINTOLA RUKATONTTU Etsimme ravintola-alan rautaista ammattilaista joukkoomme Ravintola Rukatonttuun. Ruka sijaitsee kansainvälisellä matkailualueella Kuusamossa, joten vaatimuksia työntekijälle määräytyy myös sen mukaisesti. Kielivaatimuksena on sujuva Englannin, Venäjän ja Italian kielen taito, määräytyen asiakaskunnan mukaan. Muut kielitaidot katsotaan eduksi. Työskentelemme tehokkaassa tiimissä, joten vankka ravintola- ja matkailu-alan kokemus on välttämätön. Olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kuusamo ravintola-alan asiakaspalvelu Kuusamo ravintola-alan asiakaspalvelu Kuusamo muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kuusamo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ruka Gnome Restaurant Oy Y-tunnus 2422723-4 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Ruka Gnome Restaurant Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa