Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme ammattilaista Elpo-talotekniikkaelementtien myyntiin. Työtehtävät sisältävät talotekniikkaelementtien markkinointia, tarjoustoimintaa, kaupankäyntiä sekä muuta asiakastyötä. Toimi on itsenäinen ja vastuullinen, ja tehtävään valittu henkilö toimii tärkeänä linkkinä myynnin, suunnittelun ja tuotannon välillä. Hakijalta edellytetään teknistä koulutusta tai vahvaa kokemusta alalta sekä myyntihenkisyyttä, asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja käytännön tietotekniikkaosaamista. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kotka myyntialan tehtävät Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rudus Oy Y-tunnus 1628390-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rudus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48400 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa