Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Rudukselle ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on hoitaa valmisbetonin ja/tai kiviainesten kuljetusjärjestelyjä osana pääkaupunkiseudun palvelukeskustamme. Työtehtäviisi kuuluu myös kuljettajien työturvallisuuspalavereja ja -tarkastuksia sekä ajoneuvoseurantalaitteiden ylläpitoa. Arvostamme sinussa positiivista asennetta, paineensietokykyä, tarkkuutta ja hyviä valmiuksia järjestelmien käyttöön. Tehtävässä tarvitaan myös kuljetusalan tuntemusta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa sinun on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rudus Oy Y-tunnus 1628390-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rudus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00440 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus