Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Rudukselle ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on hoitaa valmisbetonin ja/tai kiviainesten kuljetusjärjestelyjä osana pääkaupunkiseudun palvelukeskustamme. Työtehtäviisi kuuluu myös kuljettajien työturvallisuuspalavereja ja -tarkastuksia sekä ajoneuvoseurantalaitteiden ylläpitoa. Arvostamme sinussa positiivista asennetta, paineensietokykyä, tarkkuutta ja hyviä valmiuksia järjestelmien käyttöön. Tehtävässä tarvitaan myös kuljetusalan tuntemusta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa sinun on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rudus Oy Y-tunnus 1628390-6 Toimiala Betonituotteiden valmistus rakennustarkoituksiin Rinnakkaistoiminimet Suomen Kiviaines, Salon Jalostussora, Kullo Industrifastigheter, Airiston Sora, Lännen Betoni, Vaisaaren Kivi, Turun Kalliomurske, Tiesepeli, Tehobetoni, Seinäjoen Betoni, Salon Sementtivalimo, Mega-Betoni, Lapuan Betoni ja Sora, Kuopion Sora, Karhin Sora, Ekobetoni, Lohja, Topibetoni, Peruskallio, Kokemäen Jalostesora, Nummen Sementtivalimo, Betonipalvelu, Pohjolan Sorajaloste, Kuusaan Betoni, Kulloon Teollisuuskiinteistöt, Rajabetoni - Gränsbetong, Perämeren Betoni, Velj. Kaukasalo, Kivikeskus, Sora Helminen, MR-Kiviaines, Rudus Kuljetus, Etelän Betoni, VV-Pumppaus, Kauhajoen Valmisbetoni, Karvian Betoni ja Sora, Murskauskolmio, Rudus Valmisbetoni, Rudus Betonituote, Abetoni, Elpotek, Rudus Murskaus, Karjalan Murske

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rudus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus