Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Työpaikka etsii työntekijää!

Oletko sinä kaipaamamme myyntitykki? Omaat joko ennestään rautaisen otteen myyntityöstä tai olet avoin oppimaan ja kehittymään vielä tämän vuoden kovimmaksi tekijäksi? Tule kokeilemaan siipiäsi meille! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Voit valita halutessasi kiinteän kuukausipalkan tai provisiopohjaiset tulot.
Tarjoamme täydellisen koulutuksen myyntityöhön alan parhaiden myyjien keskuudesta.

Mitä sinulla tulee olla?
Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokortin sekä oman auton. Oman toiminimen kautta toimiminen suotavaa, ei kuitenkaan pakollista. Hyvä verkosto ihmisiä on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Myyntityöstä aikaisempi kokemus on ehdottomasti plussaa, mutta myös avoimin mielin heittäytyjille meillä on tarjota parhaat eväät oppia myyntitykiksi ja menestyä myynnin alalla. Menestyjille eteneminen taattua!
Työaika on liukuvaa ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi. Työ sopii niin päätoimeksi kuin sivutoimeksikin.

RTS Direct Oy on maahantuontiyritys, joka tuo maahan HYLA-puhdistusjärjestelmää. Olemme toimineet saman tuotteen parissa pian 17v, kasvamme ja laajennamme toimintaa parhaillaan.

Tällä hetkellä etsimme uusia myyjiä, sekä myyntikouluttajia Uudenmaan alueelta, mutta mikäli sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin pääkaupunkiseudulla noin 1-4 x / kk, on mahdollista hoitaa työt myös Uudenmaan ulkopuolelta.

Tule mukaan tekemään loistavasta myyntitiimistämme entistä loistavampi!

Tutustu laitteisiimme osoitteessa www.hylafinland.fi

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi, sekä CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@rtsdirect.fi

Web-osoite: http://www.hylafinland.fi Työnantaja: RTS Direct Oy Sijainti: Kuunkehrä 2 A, 3. krs., 02210 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti kun sopiva henkilö löytyy Yhteystiedot: Jonna, Puh: 040 867 4545, rekry@rtsdirect.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuunkehrä 2 A, 3. krs., 02210 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi RTS Direct Oy Y-tunnus 2471444-6 Toimiala Sähköisten kodinkoneiden vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Jobbox, ALVA Group

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

260 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

8 000 € 233 %

Henkilöstö

7 -3

Liikevoitto-%

3 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut RTS Direct Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kuunkehrä 2 A, 3. krs., 02210 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa