Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme

Etsimme nyt

KIINTEISTÖNHOITAJIA AAMU, ILTA JA VIIKONLOPPU ULKOALUETYÖHÖN

Ulkoalueidenhoitajana tulet toimimaan osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon yksikköämme.

Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat työvuorollasi asiakkaidemme asuin- tai liikekiinteistöjen ulkoaluetyöstä.

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Työajat voivat sijoittua arkisin aamuyöhön/ aamuun, iltaan sekä viikonloppuun. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Aikaisempi kokemus kiinteistönhoidon ulkoaluetyöstä katsotaan eduksi. Kiinteistöhuollon työkoneiden ajotaito (esim LM Trac, Bucher, Wille, Kramer) katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Sinulta tulee löytyä vähintään B-ajokortti sekä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Seppo Hirvonen puh. 040 709 2220.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016.

Web-osoite: http://www.rtkpalvelu.fi Työnantaja: RTK-Palvelu Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaisesti Yhteystiedot: seppo.hirvonen@rtkpalvelu.fi Hakemukset: https://rtkpalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2247 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi RTK-Palvelu Oy Y-tunnus 0663772-3

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

94 024 924 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

3 644 337 € -22 %

Henkilöstö

2 133 -7

Liikevoitto-%

4 % -20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Palvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa