Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJIA AAMU, ILTA JA VIIKONLOPPU ULKOALUETYÖHÖN Ulkoalueidenhoitajana tulet toimimaan osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon yksikköämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat työvuorollasi asiakkaidemme asuin- tai liikekiinteistöjen ulkoaluetyöstä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Työajat voivat sijoittua arkisin aamuyöhön/ aamuun, iltaan sekä viikonloppuun. Työ sopii hyvin esimerkiksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RTK-Palvelu Oy Y-tunnus 0663772-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Palvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa