Duunitori suosittelee
Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sinä siivouksen rautainen ammattilainen, yksikkömme tuleva SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA Palveluohjaajana toimit palveluesimiehen oikeana kätenä. Organisoit työntekijöiden työt niin, että jokaisessa asiakaskohteessa on oikea tekijä oikeaan aikaan. Opastat ja perehdytät työntekijöitä. Hallitset siivousaineet, -välineet ja -menetelmät. Osan työajastasi siivoat. Työkohteet sijaitsevat Tuusulassa ja ajokortti on työn hoitamiseksi välttämätön. Työaika on maanantai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RTK-Palvelu Oy Y-tunnus 0663772-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivouksen palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Palvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus