Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Hankeseuranta-analyytikko

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt ILTASIIVOOJAA ÄHTÄRIIN, sijaisuus Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ähtäri siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RTK-Palvelu Oy Y-tunnus 0663772-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja Ähtäriin, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Palvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ähtäri . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus