Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vahvistamme Helsingin siivousyksikköämme
Haemme nyt
KOTISIIVOOJAA
Kotisiivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakkaidemme kotien siisteydestä.
Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Liisa Piispanen, liisa.piispanen@rtkpalvelu.fi
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.11.2016.

Työnantaja: RTK-Palvelu Oy Sijainti: 00210, Helsinki, Suomi Yhteystiedot: Liisa Piispanen, liisa.piispanen@rtkpalvelu.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00210, Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi RTK-Palvelu Oy Y-tunnus 0663772-3

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

94 024 924 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

3 644 337 € -22 %

Henkilöstö

2 133 -7

Liikevoitto-%

4 % -20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Palvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) , osoitteessa 00210, Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa