Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RTJ TYÖVOIMAA YLI 30 VUODEN AJAN RTJ-Siivous Ky aloitti toimintansa vuonna 1984 rakennussiivouspalveluiden tarjoajana. Nopeasti toiminta kuitenkin kehittyi rakennustyövoimanvuokraukseen, jonka piirissä RTJ:stä on kehittynyt alansa todellinen ammattilainen Etelä-Suomen alueella. RTJ-Siivous Ky:n Helsingin toimipiste etsii asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudun alueen kohteisiin rakennusaputyöntekijöitä/-siivoojia. Työtehtävien vaatimustasot vaihtelevat kohteittain. Työtehtäviisi kuuluu tavaran kanto, raivaus, siivous ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki talonrakennus kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RTJ-Siivous Ky Y-tunnus 0581216-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapulainen / -siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut RTJ-Siivous Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus