Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RST-Team Oy toimittaa räätälöityjä teräs- ja alumiinituotteita teollisuuden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet ruostumattoman ja haponkestävän teräksen sekä alumiinin hitsaukseen. Teemme ja asennamme paineilmalinjastoja ja säiliöitä teollisuuskohteisiin. Yritys työllistää 15-20 ammattitaitoista työntekijää Turussa ja Raisiossa. Etsimme nyt kasvavaan ja nuorekkaaseen joukkoomme TIG-hitsaajia ohutlevy- ja putkitöihin Eduksesi on: aikaisempi vastaava työkokemus sekä tehtävää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku puu- ja metallialan tehtävät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rst-Team Oy Y-tunnus 2182061-4 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tig-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut RST-Team Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa