Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme reipasta vuoropäällikköä Vantaalle kauppakeskus Jumbossa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Työssäsi toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä ja esimerkiksi varaston hallinta ja tavaroiden tilaukset sekä vastaanotto ovat sinulle tuttua puuhaa.
Vuorossasi osaat johtaa Hanko Sushi tiimiäsi ja hektinenkään työympäristö ei tuota sinulle vaikeuksia. Toivomme hakijoilta suomenkielen taidon lisäksi hygienia-ja anniskelupassia sekä esimerkillistä esimies asennetta.

Olet maailman paras asiakaspalvelija ja muuntaudut tarvittaessa myös kokiksi. Rakastat ihmisiä, osaat kommunikoida, delegoida ja antaa palautetta. Pidät kiireestä ja arjen yllätyksistä. Kokin koulutus ja kokemus aasialaisesta ruokakulttuurista katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden tutustua alati kasvavaan yritykseemme. Henkilökunnallamme on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Työntekijöillämme on käytössään Royal Ravintoloiden kilpailukykyiset ja kattavat henkilökuntaedut.

Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.royalravintolat.com Työnantaja: Royal Ravintolat Oy Sijainti: Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Talent Manager Hanna Rinne, Puh: 0505273200, hanna.rinne@royalravintolat.com Hakemukset: https://www.royalravintolat.com/fi/tyontekijoille/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

65 234 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

2 132 000 € 208 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa