Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme reippaita tarjoilijoita kauppakeskus Kaaressa sijaitsevaan ravintolaamme!

Olet iloinen, joustava sekä hyvä organisoimaan. Parasta tarjoilijan työssä on mielestäsi asiakaskohtaamiset ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Olet kiinnostunut aasialaisesta ruokakulttuurista sekä avustavista keittiöntehtävistä. Puhut sujuvaa suomea ja sinulta löytyy hygienia - sekä anniskelupassi.

Koulutamme kaikki työntekijät tehtäviinsä, joten tarjoilijan koulutus ei ole välttämätön. Tärkeintä on, että haluat oppia uutta ja omaksut uudet työtehtävät nopeasti. Kokemus ravintola-alan tehtävistä ja tiimityöskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja avoimen sekä nuorekkaan ilmapiirin lisäksi mahdollisuuden tutustua kasvavaan yritykseemme. Työntekijöillämme on käytössään Royal Ravintoloiden kilpailukykyiset ja kattavat henkilökuntaedut.

Tunnistitko itsesi? Hienoa, laitathan hakemuksen pian! Lisätietoa menostamme voit kurkata täältä: http://www.hankosushi.fi/.

Työsuhde on osa-aikainen, 45 h / 3 vko ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Liitäthän CV.si mukaan hakemukseen.

Web-osoite: http://www.royalravintolat.com Työnantaja: Royal Ravintolat Oy Sijainti: Kantelettarentie 1, 00420 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Talent Manager Hanna Rinne, Puh: 0505273200, hanna.rinne@royalravintolat.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kantelettarentie 1, 00420 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

65 234 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

2 132 000 € 208 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kantelettarentie 1, 00420 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa