Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Reipas ravintolapäällikkö saa paikan.

Etsimme nyt ravintolapäällikköä Sellon toimipisteeseemme. Toivomme, että sinulla on jo muutamia vuosia esimieskokemusta ravintola-alalta. Rakastat ihmisiä, osaat kommunikoida, delegoida ja antaa palautetta. Pidät kiireestä ja arjen yllätyksistä. Olet muuntautumiskykyinen ja viihdyt hyvin keittiössä sekä asiakaspalvelussa. Aasialainen ruokakulttuuri on lähellä sydäntäsi ja keittiöfilosofiasi tukee sitä.

Työssäsi olet vastuussa toimipisteen kaikesta päivittäisestä toiminnasta, kuten tilauksista, työvuorosuunnittelusta, omavalvonnasta, tilityksistä ja inventaarioista. Sinulla on anniskeluvastaavanpätevyys ja ymmärrät myynnin tärkeyden asiakaspalvelussa. Pystyt motivoimaan ja ohjaamaan erilaisissa toimintaympäristöissä työskentelevää henkilökuntaasi parhaaseen lopputulokseen ja ymmärrät esimerkin tärkeyden myös tässä.

Tuotteemme tasalaatuisuus on yksi Hanko Sushin tärkeimpiä osatekijöitä. Tämän ymmärtäminen ja käytännön toimintaan vieminen on myös päällikön keskeisiä tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden tutustua alati kasvavaan yritykseemme. Henkilökunnallamme on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Työntekijöillämme on lisäksi käytössään Royal Ravintoloiden kilpailukykyiset ja kattavat henkilökuntaedut.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Liitäthän CV:n hakemuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.royalravintolat.com Työnantaja: Royal Ravintolat Oy Sijainti: Leppävaarankatu 3-9, 02600 ESPOO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Talent Manager Hanna Rinne, Puh: 0505273200, hanna.rinne@royalravintolat.com Hakemukset: https://www.royalravintolat.com/fi/tyontekijoille/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leppävaarankatu 3-9, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

65 234 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

2 132 000 € 208 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Leppävaarankatu 3-9, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa