Duunitori suosittelee
Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Reipas ravintolapäällikkö saa paikan. Etsimme nyt ravintolapäällikköä Sellon toimipisteeseemme. Toivomme, että sinulla on jo muutamia vuosia esimieskokemusta ravintola-alalta. Rakastat ihmisiä, osaat kommunikoida, delegoida ja antaa palautetta. Pidät kiireestä ja arjen yllätyksistä. Olet muuntautumiskykyinen ja viihdyt hyvin keittiössä sekä asiakaspalvelussa. Aasialainen ruokakulttuuri on lähellä sydäntäsi ja keittiöfilosofiasi tukee sitä. Työssäsi olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet MK-Rest, Royal-Rest, Alexander Nevski, Ravintola Happy Days, Ravintola Royal, Ravintola Elite, Ravintola Groovy, Robert, Hot Sugar Jazz Club, Ravintola est. 1887 at the Kämp, Ravintola Nokka, Keittiö Kokka, Kulosaaren Casino, Pub Fidel, Ravintola Macu, Strindberg, Ravintola Töölönranta, Ravintola Nuevo, Ravintola Savoy, Club Savoy, G.W. Sundmans Krog, G.W. Sundmans, Ravintola Sasso, Ravintola Fishmarket, Trattoria Presto Helsinki, Ravintola Piu Piu, Boathouse, Boathouse HSS, Apteekinkulman Ravintolat, Ravintola Bistro Pankki, Ravintola Apteekki, Linna ja Särkkä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus