Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Jumbon kauppakeskuksessa olevaan ravintolaamme kokkia vähintään 90h / 3 vkoa -sopimuksella.

Odotamme hakijalta suomenkielentaidon lisäksi vastuullisuutta, organisointikykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Koulutamme kaikki työntekijät tehtäviinsä, sinulla tulee kuitenkin olla hygieniapassi. Kokemus ravintola-alan tehtävistä, tiimityöskentelystä ja kiinnostus aasialaista ruokakulttuuria kohtaan katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja avoimen sekä nuorekkaan ilmapiirin lisäksi mahdollisuuden tutustua kasvavaan yritykseemme. Työntekijöillämme on käytössään Royal Ravintoloiden kilpailukykyiset ja kattavat henkilökuntaedut.

Liitäthän CV:n hakemuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.royalravintolat.com Työnantaja: Royal Ravintolat Oy Sijainti: Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Talent Manager Hanna Rinne, Puh: 0505273200, hanna.rinne@royalravintolat.com Hakemukset: https://www.royalravintolat.com/fi/tyontekijoille/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 29.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

65 234 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

2 132 000 € 208 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa