Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tapahtumatalo Bankin 1950- luvun pankkimiljöö sijaistee keskellä Helsinkiä ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisen keittiön osaamista sekä selkeää arkkitehtuuria. Bank on jotain avaraa, jotain urbaania, jotain ainutlaatuista. Olet meillä suorastaan herran kukkarossa.

Haemme nyt innokasta ja kokenutta kokkia osaksi tiimiämme.

Sinulla on vahvaa osaamista niin perus ruoanlaittotaidoissa että suurkeittiötason lounasruoan valmistuksessa. Olet myös hyvä organisoimaan sekä joustava. Puhut sujuvaa suomea ja sinulta löytyy hygieniapassi.

Tarjoamme työntekijöillemme luotettavan työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan työterveyshuollon sekä hyvät henkilökuntaedut. Työajat sijoittuvat päiväsaikaan ja viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita.
Työsuhde on kokoaikainen.

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, laita hakemus pian! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liitäthän CV:n mukaan hakemukseesi.

Web-osoite: http://www.royalravintolat.com Työnantaja: Royal Ravintolat Oy Sijainti: Unioninkatu 20, 00130 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Talent Manager Hanna Rinne, Puh: 0505273200, hanna.rinne@royalravintolat.com Hakemukset: https://www.royalravintolat.com/fi/tyontekijoille/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Unioninkatu 20, 00130 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

65 234 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

2 132 000 € 208 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Unioninkatu 20, 00130 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa