Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helsingin Kluuviin, Yksisarvisen kortteliin vuonna 1912 nousseella Pörssitalolla on takanaan värikäs historia. Komea kivilinna on vuosien varrella todistanut niin Suomen historian merkittävimpiä hetkiä kuin liike-elämän ja ravintolakulttuurin kehitystäkin.

Nykyään Restaurant Pörssi toimii näyttävänä tilausravintolana, jossa järjestetään isoja banketteja ja pienimuotoisempia tilaisuuksia. Keskeinen sijainti, korkeatasoinen keittiö ja hienostunut tyyli tekevät Pörssistä ainutlaatuisen tapahtumapaikan.

Etsimme joukkoomme nyt vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja asiakaslähtöisesti ajattelevaa hovimestaria. Työnkuvaan kuuluu toimiminen sekä à la carten että bankettipuolen esimiehenä. Lähetä hakemuksesi meille, jos olet parhaimmillasi asiakaskohtaamisissa ja haluat tuottaa ainutlaatuisia elämyksiä jokapäiväisessä työssäsi. Olet innokas kehittämään uutta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Suomen ravintola-alan huipulla, hyvässä työyhteisössä. Lisäksi sinulla on käytössäsi Royal Ravintoloiden kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Työsuhde on kokoaikainen 111h/3vko ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liitäthän CV:si mukaan hakemukseen.

Web-osoite: http://www.royalravintolat.com Työnantaja: Royal Ravintolat Oy Sijainti: Fabianinkatu 14, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Talent Manager Hanna Rinne, Puh: 0505273200, hanna.rinne@royalravintolat.com Hakemukset: https://www.royalravintolat.com/fi/tyontekijoille/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fabianinkatu 14, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

65 234 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

2 132 000 € 208 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hovimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Fabianinkatu 14, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa