Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme reippaita elämyksentuottajia uuteen, Lauttasaareen avattavaan Pizzariumiin.

Elämyksentuottajat työskentelevät joko salissa tai keittiössä, oman osaamisen ja kokemuksen mukaan. Toivomme hakijalta iloista asennetta, vastuullisuutta, organisointikykyä sekä joustavuutta. Lisäksi odotamme, että sinulla on jo hygieniapassi hankittuna. Anniskelupassi katsotaan eduksi.

Koulutamme kaikki työntekijät tehtäviinsä. Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja omaksut uudet työtehtävät nopeasti. Kokemus kassatyöskentelystä katsotaan myös eduksi.

Pizzarium on helposti lähestyttävä ja rakastettava pizzapaikka kauppakeskuksessa. Me haluamme tarjota kaupunkilaisille aitoja italialaisia makuelämyksiä kiireen keskellä. Meille on tärkeää, että olet valmis oppimaan italialaista ruokakulttuuria ja olet innokas sisäistämään palvelukonseptimme ja toimintatapamme. Parasta tarjoilijan työssä mielestäsi on asiakaskohtaamiset ja nautit asiakaspalvelutyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden tutustua alati kasvavaan yritykseemme. Henkilökunnallamme on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Työntekijöillämme on käytössään Royal Ravintoloiden kilpailukykyiset ja kattavat henkilökuntaedut.

Käy kurkkaamassa lisää Pizzariumin menosta ja meiningistä meidän Facebook-sivuilta facebook.com/PizzariumFinland

Web-osoite: http://www.royalravintolat.com Työnantaja: Royal Ravintolat Oy Sijainti: Lauttasaarentie 28, 00200 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Talent Manager Hanna Rinne, Puh: 0505273200, hanna.rinne@royalravintolat.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lauttasaarentie 28, 00200 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Royal Ravintolat Oy Y-tunnus 0750509-5 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

65 234 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

2 132 000 € 208 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elämyksentuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lauttasaarentie 28, 00200 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa