Duunitori suosittelee
Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen seurakunnassa on haettavana laajaa yliopistotutkintoa edellyttävä JOHTAVAN KANTTORIN VIRKA (A-virka) Rovaniemi on Lapin maakunnan hallinnon ja kaupan keskus, arktisen alueen matkailukeskus sekä kansainvälisesti tunnettu yliopisto- ja joulukaupunki. Rovaniemi tunnetaan myös monipuolisena luonto- ja urheilupaikkakuntana. Rovaniemen seurakunnassa on seitsemän kanttorin virkaa, joista yksi ns. A-kanttorin virka. Kanttorin perustehtävien lisäksi Rovaniemen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu kuin hengellinen kirkon alan työ Rovaniemi muu kuin hengellinen kirkon alan työ Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen Seurakunta Y-tunnus 0192436-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kanttori, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa