Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen peruskoulutuksen, aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön koulutuksen järjestäjä. Oppilaitostemme ja muun toiminnan liikevaihto on noin 65 milj. euroa, henkilöstöä on noin 650, opiskelijoita noin 4000 ja kiinteistöjen pinta-ala noin 120.000 m2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Kiinteistöpalvelussa Ilmoitetaan haettavaksi KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIN TOIMI Tehtäviin kuuluu mm: - erilaiset kiinteistöalan toimisto- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0973110-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen Koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa