Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen peruskoulutuksen, aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön koulutuksen järjestäjä. Oppilaitostemme ja muun toiminnan liikevaihto on noin 65 milj. euroa, henkilöstöä on noin 650, opiskelijoita noin 4000 ja kiinteistöjen pinta-ala noin 120.000 m2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Kiinteistöpalvelussa Ilmoitetaan haettavaksi KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIN TOIMI Tehtäviin kuuluu mm: - erilaiset kiinteistöalan toimisto- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0973110-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen Koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus